Patrząc z punktu sytuacyjnego raperów to dre powinien zjeść eminema. Lecz dre aka. Mr.Ghostwriter mistrzem pisania nie jest, więc jak to by wyszło w praniu nie wiem.
Wiek: 24 Dołączył: 19 Cze 2008 Dni na forum: 811 Posty: 1163 Skąd: tyle wiem?
Wysłany: 2010-07-29, 14:59
Pierdolenie. Do niektórych wniosków się dochodzi dopiero po jakimś czasie i pewnych doświadczeniach, więc nie powinno dziwić, że takie komentarze się pojawiają "po wszyskim, co Andre dla niego zrobił".
Nie chcę się wypowiadać, bo news może być jakąś ściemą, szczególnie po super artykułach RapGry w ostatnim czasie.
Wiem, że gdyby nie Doktorek, być może nigdy byśmy nie usłyszeli o Marshallu. Mówię tylko, że jeśli Dre faktycznie dymał go na kasę, a Em dopiero teraz zdał sobie z tego sprawę, albo dojrzał na tyle, żeby w końcu się wypowiedzieć na ten temat, to ma do tego absolutne prawo.
Osobiście wyznaję zasadę "kochajmy się jak bracia, liczmy się jak należy".
Wiek: 16 Dołączył: 24 Maj 2010 Dni na forum: 107 Posty: 349 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2010-07-29, 19:41
Cytat:
w sumie to mógłby zostać w podziemiu.
W jego sytuacji materialnej to raczej nie byłoby dobre wyjście.
Cytat:
Białasek chyba nie wie co to szacunek. Kto wie, gdyby nie Dre mógłby w ogóle nie zaistnieć i nagrywał by dalej tracki w piwnicy
Dokładnie, gdyby nie Dre wątpie aby Em w ogóle zaistniał w rapie. Robił by amatorke w podziemiu a po jakimś czasie by się zaćpał albo wdał w utarczki z jakimś gangiem, ewentualnie po prosu dał se kulke w łeb. W takich warunkach jakich żył, to wcale bym się nie zdziwił.
A wiadome jest że producent chce na artyście którego promuje zarobić, wielkie odkrycie.
Dołączył: 12 Sty 2010 Dni na forum: 238 Posty: 1060 Skąd: Miasto Rzeszów
Wysłany: 2010-07-29, 20:22
Może i to prawda, że Dre robi dużo dla pieniędzy, ale zrobił bardzo wiele dla hip-hopu. Wypromowałem wiele artystów (W tym Ema).
Nawet jak się Eminemowi coś nie spodobało, to powinien z czystego szacunku dla kogoś takiego jak Dre, zostawić do dla siebie. Może i Eminem jest lepszym raperem i nie korzysta z pomocy Ghostwriterów. Doktorek zrobił wystarczająco dużo dla rapu, by go teraz szanowano.
Wiek: 18 Dołączyła: 11 Wrz 2009 Dni na forum: 361 Posty: 396 Skąd: KoszaliN
Wysłany: 2010-07-29, 21:35
może chodzi o ten okres Ema, całe brechy śmiechy hihi za czasów "Without me", no wtedy był EMINEM na ustach wszystkich, a jak widać teraz wydoroślał i chyba nie jest zbytnio zadowolony z tego co się tam działo... może o to chodzi, nie wiem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum