Wiek: 21 Dołączył: 22 Mar 2010 Dni na forum: 170 Posty: 558 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-07-11, 20:51
Posluchałem kilka tracków na YT i MSie od nich i no cóż... Nie wiem czy to można porównać do siebie, całkowiecie inny rodzaj rapu, no ale jak już to jednak IMO mają daleko do Sumy...
_________________ Top Weekly Artists
WE JUGGALOS !!!
Wiek: 18 Dołączył: 26 Sie 2010 Dni na forum: 13 Posty: 18 Skąd: K/K
Wysłany: 2010-08-26, 02:00
Klimat - Rap wraca do parku
Mało ludzi zna Klimat a rap na tej płytce jest leciutki ale o czymś mówi.Dobra dawka funku nacodzień. Przyjemne dla ucha takie płyty tylko brać i słuchać więc to chyba jeden z lepszych nielegali jakie słuchałem!
Wiek: 19 Dołączył: 06 Wrz 2010 Dni na forum: 2 Posty: 2 Skąd: Kościerzyna
Wysłany: 2010-09-06, 21:35
polecamy sprawdzić nas czyli Enen na www.myspace.com/nominusnone szukamy konstruktywnej krytyki, jak i komentarzy, co ulepszyć, co poprawić itd. Pozdro!
Wiek: 16 Dołączył: 23 Sie 2009 Dni na forum: 381 Posty: 131 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-09-06, 21:53
Jakimś tam wielkim słuchaczem podziemia nie jestem, znaczy słucham dość dużo tego, ale jest tego zbyt wiele. Jednak to co się wyróżnia z całej sceny, to na pewno płyta Małpy i epka Tetrisa. To są takie płyty, których słucham cały czas. Może to jest również trochę stronnicza opinia, ponieważ Tetris, oraz Małpa, to jedni z moich ulubionych raperów i zawsze ich faworyzuję. Co do najlepszych płyt, to można tutaj zaprzeczyć, każdemu może odpowiadać co innego, ale jeżeli ktoś powie, że to gówno, a nie dobre rapowe kawałki, to może się przerzucić na techno.
_________________ "Jeżeli zabałaganione biurko jest znakiem zabałaganionego umysłu, znakiem czego jest puste biurko?"
Albert Einstein
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum